На благодійній акції, яку у Франківську організували атовці, зібрати більше 150 тис. грн. ВІДЕО

З 17 по 19 травня Об’єднання воїнів та волонтерів «ГАЛИЦЬКІ ЛЕВИ» спільно з Івано-Франківської обласною асоціацією учасників та ветеранів АТО вкотре провело благодійну акцію...

З 17 по 19 травня Об’єднання воїнів та волонтерів «ГАЛИЦЬКІ ЛЕВИ» спільно з Івано-Франківської обласною асоціацією учасників та ветеранів АТО вкотре провело благодійну акцію «Допомога твоя – найсильніша зброя».

Метою акції стали збір коштів для допомоги 14-річній доньці учасника АТО онкохворій Олександрі Герасимчук, а також на побудову в м. Івано-Франківську гарнізонного храму Св. Сотника Лонгина по вул. Чорновола (біля військової частини навпроти стадіону «Рух»),- пише Місто.

“Завдяки небайдужим мешканцям та гостям міста нам вдалося зібрати без перебільшення фантастичну суму 152 568 гривень! З яких 112 568 гривень з них публічно передано атовцю Івану Стефаніву на лікування прийомної доньки Олександри, а 10 тисяч передано отцю капелану Віталію Кузьмину на будівництво гарнізонного храму. Решта 30 тисяч було витрачено на технічне забезпечення заходу (сцена, звук, інформаційні матеріали, дозвіл на торгівлю), – ідеться у дописі насторінці ГО “Галицькі леви” –  Ми щиро дякуємо усім, хто будь-яким чином долучився до доброї справи – пожертвою, виступом чи моральною підтримкою. Нехай Ваша пожертва буде прийнята Господом та повернеться сторицею!”

Читайте також: Прикарпатцям дякують за допомогу в порятунку “Дому сірка”, який затопило. ФОТО

 

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...