Тенісні столи, нові вікна та дитмайданчик – Віктор Шевченко відвідав Рогатинщину

Нещодавно народний депутат України Віктор Шевченко відвідав із робочим візитом Рогатинщину. Він поспілкувався із громадами сіл Бабухів, Лучинці та Долиняни. Також завітав у місцеві...

Нещодавно народний депутат України Віктор Шевченко відвідав із робочим візитом Рогатинщину. Він поспілкувався із громадами сіл Бабухів, Лучинці та Долиняни. Також завітав у місцеві клуби та школи.

«Регулярно проводжу зустрічі із людьми. Адже хочу знати, чим живе село, які має проблеми. Чи не найприємніша частина таких діалогів – це спілкування із дітьми та молоддю. Знаю, що часто у селах молоде покоління, на жаль, не має комфортних класів чи якісних спортивних майданчиків. Цього разу діти просили посприяти у встановленні тенісних столів. Не міг залишатись осторонь. Адже спорт – це здоров’я», – каже Віктор Шевченко.

Тому днями у Лучинцях, Бабухові та Долинянах з’явились нові тенісні столи і спортінвентар.

«Ми не встигли занести столи до зали, як діти вже взялись допомагати їх складати. І не могли дочекатись першої гри. Щиро радіємо, коли вдається подарувати такі емоції», – каже помічник-консультант Віктора Шевченка Роман Дашавець.

Відреагував депутат і на інші проблеми. Уже невдовзі у Лучинецькому НВК розпочнеться заміна вікон та дверей. А у Бабухові візьмуться за встановлення дитячого майданчика.

Світлина від Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

На правах реклами

Категорії
Новини
Новини
Loading...