Поліцейські затримали прикарпатця, який переїхав чоловіка та втік з місця ДТП. ФОТО

Поліцейські розшукали авто та оголосили підозру водію, який смертельно травмував прикарпатця і дві доби переховувався. Дорожньо-транспортна пригода сталася у темну пору доби, від отриманих...

Поліцейські розшукали авто та оголосили підозру водію, який смертельно травмував прикарпатця і дві доби переховувався.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у темну пору доби, від отриманих травм чоловік загинув,- пише Місто.

Правоохоронці оперативно встановили винуватця, а авто вилучили, повідомляють в секторі комунікації  поліції Івано-Франківщини.

Аварія сталася 20 травня близько 22-23 години в м. Городенка. Прикарпатець зателефонував на лінію “102” і повідомив про те, що на дорозі лежить чоловік.

Правоохоронці встановили, що водій невідомого автомобіля наїхав на 61-річного чоловіка на ділянці дороги Р-24 “Татарів-Кам’янець-Подільський”, втік і не надав допомоги потерпілому. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Поліцейські оглянули територію і вилучили уламки від автомобіля, а впродовж короткого часу розшукали авто і встановили водія. Ним виявився 29-річний мешканець Городенки, раніше не судимий, який автомобіль залишив дома, а сам зник. Тільки за 2 доби водій разом з адвокатом прийшов до відділення поліції.

Правоохоронці оголосили підозру йому, а суд сьогодні, 24 травня, обрав запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

 

Читайте також: На Франківщині двоє юнаків обстріляли авто та забрали гроші у водія

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...