Для маленької франківки терміново потрібні донори крові

Терміново на завтра, 27 травня, потрібні донори на тромбоцити. Підходять лише чоловіки, з 2 групою крові та резус не важливий. У маленької Христинки виявили...

Терміново на завтра, 27 травня, потрібні донори на тромбоцити. Підходять лише чоловіки, з 2 групою крові та резус не важливий.

У маленької Христинки виявили лейкемію. Вона лише розпочинає лікування і вже потребує допомоги донорів. Дідусь Христинки – відомий волонтер, мама – військовослужбовець ЗСУ – постійно в пошуках донорів, повідомляють на сайті ДонорUA Прикарпаття.

Дівчинку згодились прийняти на лікування в Італію, але на даний час вона не транспортабельна. Для того щоб Христинку змогли відправити на лікування, потрібні донори з 2+ або 2- групою крові, лише чоловіки.

Запланувати кроводачу потрібно за посиланням: https://donor.ua/account/plan

У разі запитань – телефонуйте з 8.00 до 20.00 067 208 03 03 (Координаційний центр ДонорUA)

Донорів чекають:
Івано-франківська обласна станція переливання крові
Івано-Франківськ, вул. С. Бандери, 23 з 8.30 до 14.30.
З собою слід мати паспорт.

Також в реєстратурі вказуйте кому здаєте кров, щоб в лікарні її видали безкоштовно.

Довідково.

Лейкемія – це рак клітин крові. Він починає розвиватися в кістковому мозку — м’якої тканини, яка знаходиться всередині кісток. У кістковому мозку виробляються клітини крові. У людини, хворої на лейкемію, кістковий мозок виробляє багато аномальних білих кров’яних тілець, які називаються лейкозних клітинами.

Читайте також: Франківська журналістка пройшла третю хіміотерапію: потрібна допомога на наступну

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...