В Івано-Франківську вручили приз чоловіку, що “вивів в онлайн” сусіда-пенсіонера

“Івано-Франківськгаз” визначив переможця акції “Зареєструй бабусю чи дідуся в онлайн-сервісі – отримай подарунок”. Ним став мешканець Рогатина пан Іван. Чоловік зареєстрував в Особистому кабінету на сайті 104.ua...

“Івано-Франківськгаз” визначив переможця акції “Зареєструй бабусю чи дідуся в онлайн-сервісі – отримай подарунок”.

Ним став мешканець Рогатина пан Іван. Чоловік зареєстрував в Особистому кабінету на сайті 104.ua сусіда, пенсіонера та отримав від АТ “Іваноно-Франківськгаз” сигналізатор загазованості. Переможця акції було визначено за допомогою генератора випадкових чисел, інформує МІСТО.

Для участі в акції, необхідно було допомогти своїм близьким зареєструватися в Особистому кабінеті чи мобільному додатку 104 Mobile. Іван, уже зареєстрував свою сім’ю в Особистому кабінеті, тепер допоміг сусіду вирішувати газові питання онлайн.

“Часто люди похилого віку не вміють самостійно користуватися смартфоном та комп’ютером. Тому вони витрачають свій час на поїздки за консультаціями в газову компанію. Зареєструвавши своїх батьків, бабусь чи знайомих в Особистому кабінеті або мобільному додатку, споживачі можуть допомогти близьким передавати показання та контролювати поточний баланс їх рахунку не виходячи з дому”, – каже керівник клієнтського сервісу АТ “Івано-Франківськгаз” Юрій Колодій.

Реєстрацію Особистого кабінету можна здійснити з комп’ютера на сайті 104.ua чи завантажити мобільний додаток 104 Mobile  на смартфон, який працює на операційній системі ОС Android, для iPhone – додаток  104 Mobile Light .

Більше того, за допомогою мобільного додатку можна керувати кількома акаунтами (особовими рахунками) одночасно. Тобто передавати показання за себе і своїх близьких, і для цього не потрібно додатково виходити та заходити в програму. Для зміни налаштувань і керування акаунтами, достатньо відкрити меню за допомогою кнопки, яка розташована праворуч зверху або свайпом вліво. У налаштуваннях можна додавати та редагувати акаунти, вибирати способи введення показань. Для додавання акаунта, необхідно використати логін і пароль для Особистого кабінету на сайті 104.ua або зареєструватись через додаток.

Читайте також: На Коломийщині пройшов колоритний міжнародний фестиваль “Коломийка – 2019”. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...