В Івано-Франківську провели тренінг для священиків. ФОТО

27 травня 2019 року продовжилось навчання в Інституті Постійної Формації Івано-Франківської Архієпархії.  Звертаючи увагу на проголошені резолюції Патріаршого Собору 2015 в Івано-Франківську, а також впровадження Стратегії...

27 травня 2019 року продовжилось навчання в Інституті Постійної Формації Івано-Франківської Архієпархії. 

Звертаючи увагу на проголошені резолюції Патріаршого Собору 2015 в Івано-Франківську, а також впровадження Стратегії розвитку УГКЦ 2020 року «Жива парафія – місце зустрічі із живим Христом», тематикою чергової зустрічі в Інституті постійної формації Івано-Франківської Архієпархії було “Започаткування та ведення Біблійних груп та проведення практичного курсу з молитовного читання Святого Письма Lectio Divina у парафіях”, інформує Прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Отець Захар Михасюта представив практичні рекомендації щодо попул’ризації читання Святого Письма, особливо заохочуючи на практиці молитовного читання Слова божого в родинному колі. 

Постійна формація – це засіб кращого душпастирювання, кращого навчання та кращого свідчення Христа в різних обставинах нашого життя.

Читайте також: Вперше у Палаці Потоцьких франківська молодь зібралась на молитву Тезе. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...