“Маю право”: в Івано-Франківську влаштували свято для дітей. ФОТО

Сьогодні, 31 травня, на вулиці Лесі Українки, 1 для малечі організовували Свято «Маю право!» до Міжнародного дня захисту дітей. Тут для дітей є багато...
Сьогодні, 31 травня, на вулиці Лесі Українки, 1 для малечі організовували Свято «Маю право!» до Міжнародного дня захисту дітей.

Тут для дітей є багато цікавих активностей: батут, настільний футбол, майстер-класи тощо, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Зокрема, малеча може навчитись плести браслети-вервички, які будуть передані на схід для воїнів, та прикраси для дівчат. Також діток навчать вітражного розпису, майструвати тварин з кульок, лікувати ведмежат та правил дорожнього руху.

Ще у святкову програму входить розпис по тілу аквагрим, рухливі танці – банси, майстер-клас з ляльководіння, фотозона.

Завітав на свято і міський голова Івано-франківська Руслан Марцінків. Мер зі сцени привітав усіх з Днем захисту дітей та побажав миру та злагоди.

“Вітаю всіх зі святом. Зараз на вулиці Лесі Українки лунає сміх, а ще півтора роки тому тут їздили машини. Зараз це місце наповнене життям. Діти – це найбільший дар, який дає Господь. Здоров’я, миру та злагоди вам усім”,- звернувся до франківців мер.

Родзинкою свята стала виготовлена дітьми та батьками дошка побажань «Як наше місто зробити дружнім до дітей».

Читайте також: Укрзалізниця повертатиме гроші, якщо у вагоні не працює кондиціонер

Категорії
РОЗВАГИ
Новини
Loading...