Донька загиблого подружжя Петрів не вірить в самогубство батька. ВІДЕО

27 травня о 19:56 до рятувальників і поліції надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в Коломиї, інформує сектор комунікації поліції івано-Франківщини. Під час проведення...

27 травня о 19:56 до рятувальників і поліції надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в Коломиї, інформує сектор комунікації поліції івано-Франківщини. Під час проведення ліквідації пожежі на другому поверсі  помешкання виявлено труп жінки, а  на першому – труп чоловіка. В обох – вогнепальне поранення грудної клітки.

Правоохоронці встановили, що загинуло подружжя з Коломиї: 56-річна жінка Петрів Ольга і 54-річний Михайло Петрів. Біля тіла чоловіка виявлено обріз мисливської гладкоствольної рушниці та газовий пістолет. Поліція підтвердила інформацію про самогубство.

За фактами умисного  вбивства за   ч. 1 ст. 115 та через незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або  вибуховими речовинами за ч. 1 ст. 263 відкрито кримінальне провадження. Триває перевірка, – йдеться у повідомленні.- пише Місто.

Дочка загиблого подружжя не вірить у версію слідства та намагається спростувати всю інформацію, яку поширюють в мережі. Вона дала коментар для “Дзеркало медіа”.

Дівчина каже, що вона не хоче нічого пояснювати, а просто прагне “відбілити” ім’я батька. Також вона обурена діями правоохоронців, адже без її згоди вони не могли розповсюдити ще не точну інформацію про те, що батько вчинив самогубство.

“Вони порушили не одну статтю і норми моралі для них є невідомі. Людина, яка фактично опікувалась містом, не могла так вчинити зі своїми рідними та покінчити життя самогубством”, – розповідає донька.

Оскільки ведеться досудове слідство і ще не проведені всі експертизи, то донька не хоче розповідати більше інформації, але закликає людей перевіряти інформацію.

“Закликаю з розумінням поставитися до горя в моїй родині. Решту свого життя шукатиму того, хто це зробив.”, – розповідає Анна Петрів.

Читайте також: Стало відомо, коли прощатимуться з сім’єю Петрів

Категорії
Новини
Новини
Loading...