На Калущині продовжують ремонтувати дорогу. ФОТО

Тривають повномасштабні роботи на різних ділянках дороги державного значення Н-10 Стрий – Мамалига. Минулого року на цій ділянці дороги Н-10 влаштували вирівнюючий шар крупнозернистого...

Тривають повномасштабні роботи на різних ділянках дороги державного значення Н-10 Стрий – Мамалига.

Минулого року на цій ділянці дороги Н-10 влаштували вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону. Під час інспекції та контрольної перевірки пошкоджень дорожнього одягу не виявлено.

“Наразі на замовлення Служби автомобільних доріг підрядна організація – ТОВ “ПБС” – влаштовує верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону на км 62+300 — 63+400 автошляху в селі Пійло Калуського району. ЩМА надійно захистить конструктив від пошкоджень: він стійкий до руйнівного впливу води, а також до механічних пошкоджень”, – йдеться в дописі на сторінці у Facebook.

Усі роботи ведуться під контролем фахівців Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області на предмет дотримання технологічного процесу та дослідження використаних матеріалів у лабораторії якості виробництва САД.

Працівники Служби автомобільних доріг просять водіїв та пішоходів бути уважними в місцях проведення робіт та зважати на попереджувальні знаки.

Категорії
Новини
Новини
Loading...