10-річна франківка з янгольським голосом виступила на шоу “Голос країни. Діти”. ВІДЕО

Учора, 2 червня, відбувся другий випуск 5-го сезону шоу “Голос країни. Діти” Другий випуск п’ятого сезону вокального шоу Голос країни Діти, відбувся сьогодні о 21:00...

Учора, 2 червня, відбувся другий випуск 5-го сезону шоу “Голос країни. Діти”

Другий випуск п’ятого сезону вокального шоу Голос країни Діти, відбувся сьогодні о 21:00 на телеканалі 1+1. Нагадаємо, що в цьому сезоні тріо зіркових наставників представляють гурт “Время и Стекло”, Джамала і Дзідзьо, пише WestNews.

На шоу приїхала виступити і 10-річна франківка Богдана Школьна з піснею “Bird Set Free”. Дівчинка, яка, на жаль, не бачить на одне око, проявила себе справжньою героїнею вже в тому, що прийшла на проект. Вона народилася з інвалідністю, проте має янгольський голос і сильний характер.

Тренерам дуже сподобався виступ, але вони визнали, що їй потрібно ще трохи досвіду. Богдана пообіцяла повернутися наступного року.

Через хворобу лікарі заборонили дівчинці фізичні навантаження, але найголовніше для неї те, що співати їй завжди можна. Своєю піснею юна вокалістка хоче донести до всіх, що потрібно забути про комплекси, страхи і відкритися цьому світу.

Читайте також: Юна співачка з Богородчанщини стала учасницею проекту “Голос діти”. ВІДЕО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...