У Погоні відбулась X ювілейна архієпархіальна проща учнів катехитичних шкіл. ФОТО

У суботу 1 червня, відбулась X ювілейна архієпархіальна проща учнів катехитичних шкіл Івано–Франківської Архієпархії УГКЦ до Погінської чудотворної ікони. Матері Божої. Цьогоріч, Пресвята Богородиця...

У суботу 1 червня, відбулась X ювілейна архієпархіальна проща учнів катехитичних шкіл Івано–Франківської Архієпархії УГКЦ до Погінської чудотворної ікони. Матері Божої.

Цьогоріч, Пресвята Богородиця прославлена у Погінській чудотворній іконі зібрала навколо себе близько двох тисяч осіб, які прибули з Івано-Франківської, Коломийської та Чернівецької єпархій, серед яких були священники, катехити і, звичайно, найголовніші прочани – діти та молодь, повідомляє Прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Протягом прощі усі учасники мали можливість приступити до Святої Тайни Покаяння, молитися Службу Божу, брати участь у мистецькій програмі та весело спільно проводити час. Божественну Літургію очолив Синкел у справах духовенства та священичих родин митр. прот. д-р Олег Каськів.

Велику увагу пригорнула до себе пожежна служба, яка цієї прощі не тільки влаштувала “пожежний душ” для її учасників, але дала можливість переможцям вікторини відчути себе у ролі пожежників. Також працівники пожежної служби коротко представили свою діяльність, та поділились тонкощами своєї праці з учасниками прощі.

Проща була своєрідним підсумком навчального року у катехитичних школах і матиме своє продовження на парафіяльних християнських таборах.

Захід проведений Катехитичною комісією за підтримки Івано-Франківської духовної семінарії та Братства свщмч. Йосафата.

Читайте також: На батьківщині блаженного Симеонa Лукача пройшла масштабна проща родин. ФОТО/ВІДЕО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...