У Івано-Франківську поліцейські оперативно затримали грабіжника

Працівники патрульної поліції оперативно затримали місцевого мешканця, який відібрав у франківця грошові кошти. 31-річного правопорушника затримано в процесуальному порядку. Про злочин в поліцію 2...

Працівники патрульної поліції оперативно затримали місцевого мешканця, який відібрав у франківця грошові кошти. 31-річного правопорушника затримано в процесуальному порядку.

Про злочин в поліцію 2 червня повідомив 47-річний потерпілий. Чоловік сказав, що його поблизу місцевого ринку пограбували: витягли з кишені близько 500 гривень у людному місці . У той час поліцейські патрулювали неподалік вчинення злочину і помітили грабіжника, схожого за описом потерпілого. Зловмисник намагався різко змінити напрямок руху і зникнути з поля зору, але його наздогнали і затримали поліцейські. 31-річний чоловік зізнався у вчиненні злочину. Йдеться про мешканця Івано-Франківська, який уже раніше неодноразова притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Зловмисника слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. На цей час вирішується питання про оголошення йому підори та обрання запобіжного заходу. За цим фактом відрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі. Триває розслідування.

Читайте також: У ДТП в Лісному Хлібичині загинуло двоє людей

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...