13-річний кінолог з Прикарпаття посів 5 місце на Всеукраїнському чемпіонаті. ФОТО

Івано-Франківщину на змаганнях, які проходили в місті Суми 1-2 червня, представляв 13-річний Михайло Цюрукало зі своєю чотирилапою напарницею – німецькою вівчаркою Бастою. Варто зазначити,...

Івано-Франківщину на змаганнях, які проходили в місті Суми 1-2 червня, представляв 13-річний Михайло Цюрукало зі своєю чотирилапою напарницею – німецькою вівчаркою Бастою.

Варто зазначити, що семикласник з Богородчанського району вже вдруге виступав на Всеукраїнському чемпіонаті і значно покращив свій минулорічний результат. Торік він посів 16 місце. Це стало стимулом для підлітка ще наполегливіше працювати та переймати досвід своїх наставників – працівників кінологічного центру Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, повідомляє Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Школяр вперто продовжував регулярні тренування зі службовою собакою, вдосконалював навики у подоланні смуги перешкод, курсу слухняності («Собака-компаньон») та захисній службі.

Хлопець не планує зупинятися на досягнутому, тим паче, що має намір пов’язати свою майбутню професію з кінологією. Тож бажаємо юному кінологові не знижувати темпів у досягненні мети та нових здобутків.

Читайте також: Франківські патрульні готуються до участі на чемпіонат зі Strongman. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...