У Франківському управлінні лісового господарства представили нового керівника. ФОТО

Новим начальником управління лісового і мисливського господарства в Івано-Франківській області став Віктор Сахнюк. Як повідомлялося, Руслан Осташук написав заяву на звільнення з посади начальника управління ще...

Новим начальником управління лісового і мисливського господарства в Івано-Франківській області став Віктор Сахнюк.

Як повідомлялося, Руслан Осташук написав заяву на звільнення з посади начальника управління ще в середині травня цього року, і її погодили в Івано-Франківській обласній державній адміністрації. Цікаво, що при цьому і сам Осташук, і в ОДА відмовлялися коментувати ситуацію і наполягали, що в управлінні не сталося жодних кадрових змін, пише КУРС.

Сьогодні на представлення нового керівника управління зібралися начальники районних лісгоспів і активісти, які підтримували Осташука. Призначене на 10 годину ранку представлення почалося о 12-тій.

Осташуку на прощання подарували букет троянд. «Життєві обставини і іноді вище нас. Я знаю що ви сумлінно і відповідально ставилося до своєї роботи»

В. о. голови держлісагенства Володимир Бондар зачитав наказ про переведення Сахнюка з чернівецького обласного управління до івано-франківського. “Віктор Анатолійович – людина молода, але професійна, вимоглива. Добре знає свою справу. Ви відчуєте як легко і добре з ним працювати”, – сказав Бондар.

Сахнюк подякував за високу довіру і пообіцяв, «разом з лісівниками області забезпечити добрий розвиток лісового господарства».

Про нового начальника відомо небагато: до цього Віктор Сахнюк очолював обласне управління лісгоспу в Чернівецькій області. 7 червня він подав у НАЗК декларацію перед звільненням.

У Чернівцях Сахнюк запам’ятався хіба комічним епізодом під час обшуків в управлінні лісового господарства 28 серпня 2018 року. Обшук проводили працівники з Генеральної прокуратури та Київського СБУ. Вони вилучили документи.

Сахнюк під час того обшуку двічі бігав за захистом до голови Чернівецької ОДА.  Аби вибратися з кабінету, він змушений був лізти через вікно. Під час втечі пошкодив коштовну гардину.

Чернівецьке обласне управління лісового та мисливського господарства Віктор Сахнюк очолював з 2 січня 2018 року. До цього працював першим заступником-головним лісничим Волинського ОУЛМГ.

Нагадаємо, Руслан Осташук обіймав посаду начальника Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства з червня 2017 року.

Конкурсна комісія визнала Осташука переможцем конкурсу на посаду, незважаючи на те, що той не зміг пригадати тем своїх наукових праць. Результати конкурсу у суді оскаржив інший кандидат на посаду начальника – Роман Олійник. Суди тривають досі.

Результат пошуку зображень за запитом "Івано-Франківське управління лісового господарства"

Івано-Франківське управління лісового господарства отримало нового керівника 1

Івано-Франківське управління лісового господарства отримало нового керівника 2

Читайте також: Збільшено штрафи за незаконну порубку дерев і пошкодження лісових насаджень

Категорії
Новини
Новини
Loading...