На Косівщині розшукали 9-річного хлопчика, який зник учора

Хлопчина повернувся додому на світанку, з ним все гаразд. Працівники ювенальної превенції з’ясовують усі подробиці та причини його зникнення. Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області....

Хлопчина повернувся додому на світанку, з ним все гаразд. Працівники ювенальної превенції з’ясовують усі подробиці та причини його зникнення.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області. Учора, 11 червня, близько 9 години вечора до Косівського відділу поліції зі служби “102” надійшло повідомлення про те, що в селі Смодна зник малолітній хлопчик, повідомляє Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

За словами співмешканця його матері, підліток ще передобідньої пори пішов з маминим братом з берега річки у невідомому напрямку. З хлопчиком та його 23-річним дядьком намагалися зв’язатися телефоном, але їх мобільні були вимкненими. Коли до вечора самотужки знайти дитину не вдалося, родичі звернулися по допомогу до правоохоронців.

Після отримання повідомлення до гірського села негайно вирушили ювенальні поліцейські, група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Косівського ВП. Згодом до пошуків зниклого підлітка долучилися працівники відділу ювенальної превенції обласного управління поліції.

Поліцейські перевіряли отриману інформацію про ймовірні місця перебування дитини аж поки не встановили, що цю ніч хлопець разом з материним братом провів у іншому селі на Косівщині.

Чому дядько розшукуваної дитини не повідомив про це його рідних, зараз з’ясовує поліція.

Сім’я, в якій виховується ще троє неповнолітніх дітей, є на обліку як така, що перебуває в складних життєвих обставинах. Розшуканого хлопчика наразі поміщено до центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Читайте також: Добра справа: франківський Карітас допомагає важкохворій медичній сестрі. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...