Екологічними проблемами Калуша зацікавилася місія ОБСЄ

Перший заступник міського голови зустрілася із представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні. Цього тижгня відбулася робоча зустріч першого заступника міського голови Галини Романко з представниками...

Перший заступник міського голови зустрілася із представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

Цього тижгня відбулася робоча зустріч першого заступника міського голови Галини Романко з представниками спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні з питань навколишнього природного середовища, повідомляють “Вікна” з посиланням на прес-службу Калуської міської ради.

На заході були присутні представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні: Драган Гоговіч, Наталія Стойнєва, перекладач Поліна Новікова. Йшлося про започаткування співпраці у вирішенні екологічних проблем Калуша.

На території міста розташовані об’єкти, які негативно впливають на навколишнє природне середовище та стан техногенно-економічної безпеки. Також існує загроза виникнення надзвичайних ситуацій транскордонного характеру. Йдеться, зокрема, про Домбровський кар’єр із зовнішніми відвалами розкривних порід № 1 та № 4, хвостосховища № 1 та № 2 , шламонакопичувач, шахтні виробітки та інші об’єкти, які належать АТ «ОРІАНА» та ТОВ «ОРІАНА-ЕКО».

Наступну робочу зустріч заплановано провести 21 червня об 11:00. На неї запрошено виконувача обов’язків керівника АТ «ОРІАНА» Олега Савчука.

Читайте також: Мільйон на озеленення інтернату та фірми під опікою: Як освоїли екологічні кошти на Снятинщині

Категорії
Новини
Новини
Loading...