До Франківська привезуть виставу з ветеранами АТО. ФОТО

21 червня в Івано-Франківську покажуть англомовну виставу за п’єсою Шекспіра “Дванадцята ніч”, де грають учасники АТО. Про це повідомили на офіційній сторінці вистави у...

21 червня в Івано-Франківську покажуть англомовну виставу за п’єсою Шекспіра “Дванадцята ніч”, де грають учасники АТО.

Про це повідомили на офіційній сторінці вистави у Facebook,- пише Правда.

У постановці п’єси беруть участь заслужений артист України Олексій Гнатковський (режисер вистави) і народний артист України, директор Івано-Франківського драматичного театру Ростислав Держипільський (художній керівник), а також ветерани бойових дій на сході і волонтери (як актори). Постановка вистави – перший проект соціального англомовного театру «Ветеранський театр», або ж «Project W» (Veterans, Volunteers and William)», який створено минулого року.

У складі трупи – ветерани бойових дій на Донбасі, члени їхніх родин, волонтери, які близько року готували виставу за п’єсою Шекспіра, опанувавши для цього англійську мову й акторську майстерність, – пише “Радіо Свобод”.

Завданням проекту є «показати суспільству ветеранів нинішньої війни, як творчих людей і людей, здатних долати труднощі завдяки своїй праці та наполегливості».

Читайте також: Франківський актор грає Гамлета у польському театрі

Категорії
Новини
Новини
Loading...