Прикарпатські рятувальники пильнують громадян, які намагаються скупатись у заборонених місцях

Прикарпатські рятувальники пильнують громадян, які намагаються скупатись у заборонених місцях. 12 червня 2019 року черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в місті Івано-Франківську, на міському...

Прикарпатські рятувальники пильнують громадян, які намагаються скупатись у заборонених місцях.

12 червня 2019 року черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в місті Івано-Франківську, на міському озері здійснено 2 рейди,- пише Правда.

Не допущено до купання в не відведеному місці 11 громадян. З ними проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах.

Зафіксовано порушення Правил судноплавства та Правил охорони життя людей на водних об’єктах 3 відпочиваючими громадянами, під час використання прокатного плавзасобу (переміщення громадян на катамарані, під час його руху). З відпочиваючими громадянами проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил.

12 червня 2019 року на міських озерах м. Івано-Франківськ, м. Коломия та на р. Дністер в м. Галич особовим складом РВС області в зоні відповідальності не допущено порушень Правил охорони життя людей на водних об’єктах, які могли б призвести до травмування відпочиваючих.

 

Читайте також: Прикарпаттяобленерго випустило ролик для дітей про правила електробезпеки

Категорії
Новини
Новини
Loading...