На Прикарпаття після виконання завдань повернулася 10-та окрема гірсько-штурмова бригада

Сьогодні, 13 червня, у місті Коломия відбулася урочиста зустріч особового складу 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади оперативного командування «Захід». Військові повернулися на пункт постійної дислокації...
Сьогодні, 13 червня, у місті Коломия відбулася урочиста зустріч особового складу 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади оперативного командування «Захід».

Військові повернулися на пункт постійної дислокації з місця проведення Операції об’єднаних сил після виконання бойових завдань.

Захід розпочався з урочистої ходи військовослужбовців до центральної площі міста.

Привітати захисників нашої держави із  поверненням додому завітали керівник апарату облдержадміністрації Роман Маланій, заступник голови Чернівецької облдержадміністрації, керівники району і міста, єпископ Коломийський УГКЦ владика Василь Івасюк та військові капелани.

У вітальному слові Роман Маланій подякував воїнам за їх сумлінне виконання завдань щодо  захисту Батьківщини та побажав і надалі міцно обороняти східні рубежі держави. Також він наголосив, що наші військові з честю та гідністю виконали свій обов’язок із захисту територіальної цілісності України.

«Саме Ви, військовослужбовці, все робите для того, щоб мирне небо було у Коломиї, на Прикарпатті та Україні загалом. Тож хочу подякувати Вам та побажати наснаги, здоров`я та сили, щоб Ви могли і надалі захищати нашу державу!»,- сказав посадовець.

Під час урочистостей особовий склад гірсько-штурмової бригади було нагороджено державними та відомчими нагородами за мужність та героїзм, проявлений під час виконання бойових завдань. А командиру присвоїли військове звання полковника.

Зазначимо, що 10-та окрема гірсько-штурмова бригада оперативного командування «Захід» не просто так має славу бойової. Адже за роки окупації Донбасу Україна повернула 5 населених пунктів, 2 з яких за допомогою бійців саме цієї бригади.

Читайте також: Прикарпатські поліцейські готові до забезпечення законності та правопорядку під час проведення позачергових виборів

Категорії
Новини
Новини
Loading...