“Ваші методи – брехня, бруд та підлість”, – Олександр Богачов публічно відповів Шевченку

Юрист Олександр Богачов, якого напередодні народний депутат Олександр Шевченко назвав основною причиною неприємного інциденту, а саме обливання самого нардепа фекаліями, публічно відповів опоненту. Далі...

Юрист Олександр Богачов, якого напередодні народний депутат Олександр Шевченко назвав основною причиною неприємного інциденту, а саме обливання самого нардепа фекаліями, публічно відповів опоненту.

Далі пряма мова:

“Олександре Леонідовичу, уважно подивився Ваше відеозвернення стосовно подій, які з Вами трапились. Не хочу коментувати Вашу версію, але хотілось би зазначити наступне. По-перше – ні пан Мельник, ні будь-які інші особи, яких Ви зазначили, не висував і не висуває мене в кандидати в народні депутати України, це є моя особиста ініціатива і бажання.

Я працював і в першому, і в другому турі довіреною особою кандидата в Президенти України Володимира Зеленського. Після оголошення набору кандидатів-мажоритарників зареєструвався на офіційному сайті політичної партії  “Слуга народу”, і на сьогодні ще навіть не зареєстрований в ЦВК, як кандидат в депутати.

По друге – Ваші твердження, що хтось Вас спонукував зняти Вашу кандидатуру з виборів, тому що Богачов Олександр «повинен» виграти Вибори, взагалі не заслуговують на увагу. Адже тільки мешканці нашого Івано-Франківська ПОВИННІ вирішити своїм голосуванням,  хто з кандидатів заслуговує на те, щоб гідно представляти наше місто в парламенті.

«Повинен виграти той», сподіваюсь, залишилось назавжди 21 квітня 2019 року, коли громадяни України виграли тільки перший бій у старої корумпованої системи, яка, на жаль, зі своїми баронами, феодалами та іншою «елітою» та друзями не можуть змиритись з тим, що Наш Президент Володимир Зеленський та молоді, сміливі, перспективні хлопці та дівчата хочуть зробити Україну країною добробуту, порядку та справедливості.

Ваш час минув, лишіть Україну в спокої. Ваші методи, щоб залишитись при владі, як Ви правильно сказали, змушують тільки посміхатись. Нічого нового – брехня, бруд та підлість.

21 липня люди це все оцінять.

По – третє,  я хочу, щоб мешканці Івано-Франківська і області це знали. А чи не Ви, шановний Олександре Леонідовичу, і наближені до Вас люди цілими днями саме мене просили не подавати документи на реєстрацію в кандидати? Чи не Ви і наближені до Вас пропонували мені неіснуючі посади, щоб тільки не подавав документи? Чи не Ваш ресурс поширював інформацію про агента Медведчука?

Коли Я Вам і всім «Вашим» відмовив, Ви далі не зупиняєтесь і поширюєте неправдиву інформацію, хоча це і не дивно  – іншого не вмієте. Я витримав цей тиск і впевнений, що зробив правильно, що подав документи. Не зрадив собі і не підвів інших, з якими ми працювали для перемоги Володимира Зеленського (окремо якось проінформую про «вашу допомогу»).

І, по-четверте, як юрист, раджу готуватись до судів, і, напевно, готуватись до спростування всіх тих слів, що Ви сказали на відео.

І на сам кінець хочу Вам сказати, не рийте яму іншим і самі в неї не потрапите.

Читайте також: Будьте обережні на водоймах: рятувальники нагадуть правида поведінки

Категорії
Новини
Новини
Loading...