В Івано-Франківську пам’ять про журналіста вшанували спортивними змаганнями (Фото)

На базі Прикарпатського факультету Національної Академії Внутрішніх справ відбувся турнір серед журналістів присвячений пам’яті відомого на Івано-Франківщині журналіста, заступник головного редактора ОТБ «Галичина» Ореста...

На базі Прикарпатського факультету Національної Академії Внутрішніх справ відбувся турнір серед журналістів присвячений пам’яті відомого на Івано-Франківщині журналіста, заступник головного редактора ОТБ «Галичина» Ореста Олексишина.

Задум вшанувати світлу пам’ять Ореста Олексишина проведенням змагань з міні-футболу, настільного тенісу та шашкового турніру належить колективу редакції ОТБ Галичина та голові обласної організації Національна спілка журналістів України Вікторії Плахті, інформує прес-служба УМВС.

 Учасників турніру привітав начальник УМВС України в області Микола Семенишин, який очолює обласну організацію ФСТ «Динамо». Він висловив сподівання, що цей турнір приверне увагу громадськості до занять спортом і сприятиме популяризації всіх видів спорту.

Колеги, рідні і друзі Ореста Олексишина добре знають, як він любив ці види спорту. Тож ідею підтримали журналісти, розділившись на чотири команди з міні-футболу, на жіночу та чоловічі команди з настільного тенісу та шашок.

Орест Олексишин був провідним журналістом Прикарпаття в спортивній тематиці, який щиро вболівав не тільки за спортивні події в області, а і в Україні. Турнір пам’яті Ореста Олексишина, який є традиційним, сприятиме увічненню його доброго імені та популяризації спорту в державі.

{gallery}sport{/gallery}

Категорії
Життя
Новини
Loading...