В Івано-Франківську відбувся проект “Місто професій”. ФОТО

Сьогодні в Івано-Франківську в парку ім. Тараса Шевченка відбувся міжнародний проект «Місто професій». У парковій зоні організатори створили імпровізоване містечко, при вході в яке...

Сьогодні в Івано-Франківську в парку ім. Тараса Шевченка відбувся міжнародний проект «Місто професій».

У парковій зоні організатори створили імпровізоване містечко, при вході в яке кожна дитина отримала «паспорт» і карту представлених професій, аби мати можливість влаштуватися на роботу, а також отримати зарплатню. Про це повідомляють на сторінці Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

У дітей, які прийшли сьогодні з батьками на свято, була можливість познайомитися з безліччю різноманітних професій. Тут кожна дитина могла стати кухарем, лікарем, поліцейським, будівельником, агрономом, автослюсарем, перукарем, продавцем, рятувальником.

Особливий інтерес у дітей викликала локація поліцейських охорони та пожежників. Тут діти могли відчути себе справжніми професіоналами, які їздять на службових автомобілях з проблисковими маячками та звуковими сигналами.

Діти з цікавість ставились до навчання даної професії, а батьки в свою чергу мали можливість ознайомитися з послугами охорони в цілому.

“Поліцейські охорони уже третій рік поспіль беруть участь у даному проекті, тому в черговий раз нам хотілось зацікавити дітей нашою професією, і щоб саме професія поліцейського у дитини викликала почуття спокою, безпеки, захищенності. Адже, поліцейський це людина, яка завджи готова прийти на допомогу”, – прокоментував начальник Управління поліції охорони полковник поліції Михайло Чорнописький.

Читайте також: В Івано-Франківську відбувся кольоровий забіг. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...