Франківська кіберполіція перешкоджає роботі кінотеатру “Кінобум”

5 червня у торгово-розважальному центрі “Велес”, а саме в кінотеатрі «Кінобум», під час сеансу фільму кіберполіцією було здійснено безпідставний обшук та вилучення обладнання для...

5 червня у торгово-розважальному центрі “Велес”, а саме в кінотеатрі «Кінобум», під час сеансу фільму кіберполіцією було здійснено безпідставний обшук та вилучення обладнання для відеопоказу, а також носій із відеофільмом одного з дистриб’юторів.

Під час обшуку з невідомих причин було вилучено техніку, яка жодним чином не належить до інкримінованого звинувачення, – пише Місто.

Цими діями було нанесено шкоду власникам майна та торговому центру, у якому знаходиться кінозал. Фінансові збитки кінотеатру перевищують десятки тисяч гривень.

Представники фірми вже надіслали офіційні листи із зверненнями до антипіратської асоціації, Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, Прокурору Івано-Франківської області, в Територіальне Управління Державного бюро розслідувань.

Наразі за власні кошти відновлено роботу Червоного залу кінотеатру “КіноБум”. Придбано нове обладнання, щоб задовольнити потреби постійних клієнтів.

Читайте також: Чоловік змушував доньку та дружину оголюватись на камеру. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...