Дмитро Ярош на Прикарпатті: Правий сектор підтримує Юрія Солов’я

Лідер політичної партії «Правий сектор» та провідник націоналістичної організації «Тризуб» імені Степана Бандери Дмитро Ярош публічно висловив підтримку кандидату в народні депутати від Блоку...

Лідер політичної партії «Правий сектор» та провідник націоналістичної організації «Тризуб» імені Степана Бандери Дмитро Ярош публічно висловив підтримку кандидату в народні депутати від Блоку Петра Порошенка на виборчому окрузі №89 (Верховина, Косів, Снятин) Юрію Солов’ю.

«Ми з Юрою Солов’єм разом стояли на Майдані. Я його підтримую та впевнений, що у парламенті ми будемо в одній команді», – сказав Ярош під час відвідин Івано-Франківська 18 жовтня.

Нагадаємо, раніше на підтримку Юрія Солов’я вже виступили екс-міністр МВС, народний депутат, політичний в’язень часів Януковича, №2 у списку Блоку Петра Порошенка на виборах до парламенту Юрій Луценко, координатор медичної служби Євромайдану та Радник Президента Ольга Богомолець.

Безумовну підтримку висловив Солов’ю висловив також лідер партії «Удар» Віталій Кличко, який балотується до парламенту за писками Блоку Петра Порошенка під №1.

Крім того, Солов’я підтримали:
– фотохудожник, професор Львівської національної академії мистецтв, Заслужений діяч мистецтв України, лауреат Національної премії Украї- ни ім. Тараса Шевченка Василь Пилипюк;

– історик, етнограф, археолог, музеєзнавець, культурно-освітній і громадський діяч, доцент кафедри історії України Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника, Заслужений працівник культури України Петро Арсенич;

– поет, перекладач, літературний критик, громадсько-політичний діяч Дмитро Павличко;

– журналіст, науковець, письменник, автор більше ніж 60 книжок, у тому числі трилогії «Степан Бандера» Богдан Сушинський.

Версії

Категорії
СТАТТІ
Новини
Loading...