Фестиваль UNDERHILL отримав нагороду “Визнання року 2019” від журналу “МІСТО”. ФОТО/ВІДЕО

16 червня фестиваль UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL нагородили першою відзнакою. Найрейтинговіші видання Івано-Франківська “МІСТО” та “LІKE” не могли обійти осторонь цю подію. Спеціально для...

16 червня фестиваль UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL нагородили першою відзнакою.

Найрейтинговіші видання Івано-Франківська “МІСТО” та “LІKE” не могли обійти осторонь цю подію. Спеціально для UNDERHILL була підготована премія від журналу “МІСТО” під назвою “Визнання 2019”. Організатори фесту отримали свою заслужену нагороду від засновниці журналу та маркетингового директора одного з головних спонсорів заходу – компанії “M Group Development” – Оксани Мельник.

“Я хочу подякувати всій команді, яка працювала над цим фестивалем. Зокрема ми дякуємо нашим партнерам”, – коментує один з організаторів фестивалю UNDERHILL, пише “МІСТО”.

“Ці два дні фестивалю справді сколихнули Франківщину. В одному місці зібралася неймовірна кількість зірок, авішоу та гостей. Все це поєднали і вийшло дуже потужне свято. Приємно, що проводяться такі фестивалі, адже це європейський рівень. Такого мега свята в нашому краї ще не було. Рейтингове видання, франківська журнал “МІСТО”, сьогодні також не стояло осторонь і відзначило фестиваль премією “Визнання року 2019” в номінації “Подія року”. Фестиваль справді заслуговує на цю нагороду. Доказом є те, що на заході зібралося більше 10 тисяч людей”, – розповідає засновниця журналу “МІСТО” Оксана Мельник.

Як раніше повідомлялось, 15 та 16 червня у селі Підгір’я Богородчанського району Івано-Франківської області проходив перший грандіозний фестиваль UNDERHILL. Захід зібрав тисячі людей з усіх куточків України. Окрім того, на Прикарпаття приїхало багато закордонних гостей.

Читайте також: Петро Порошенко із дружиною подав сьогодні до ЦВК документи на реєстрацію мажоритарників від “ЄС”. В списку також і іванофранківець Олексій Петечел. ВІДЕО

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...