На Прикарпатті створять ще одну ОТГ

Триває процес створення Єзупільської ОТГ. Громадські слухання щодо створення об’єднаної територіальної громади відбулись в с. Ганусівка Тисменицького району. Понад 100 мешканців сільської громади підтримали...

Триває процес створення Єзупільської ОТГ.

Громадські слухання щодо створення об’єднаної територіальної громади відбулись в с. Ганусівка Тисменицького району. Понад 100 мешканців сільської громади підтримали об’єднання у Єзупільську ОТГ, інформує WestNews з посиланням на Івано-Франківський Центр розвитку місцевого самоврядування.

Виступаючи перед присутніми на громадських слуханнях мешканцями с Ганусівка, радник з питань децентралізації Івано-Франківського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe, Максим Чопей розповів про переваги добровільного об’єднання та наголосив на можливостях, які відкриває створення ОТГ.

Нагадаємо, 4 червня громадські слухання щодо створення ОТГ з центром в смт. Єзупіль відбулись у майбутньому адміністративному центрі громади, під час яких присутні підтримали ініціативу об’єднання. А вже незабаром громадські слухання мають відбутись у інших селах-учасниках об’єднання – Побережжі, Довгому, Стриганцях та Узині.

Читайте також: Як ФК “Прикарпаття” готується до нового сезону. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...