У Тисмениці хлопця силою забрали з лікарні до військомату. ВІДЕО

Відео, де чоловіки у формі забирають хлопця з лікарні виклали у мережі 24 червня. Як відомо, весняний призов продовжили до 31 серпня через брак...

Відео, де чоловіки у формі забирають хлопця з лікарні виклали у мережі 24 червня.

Як відомо, весняний призов продовжили до 31 серпня через брак призовників, пише “Бліц-інфо”.

Як йдеться у дописі до відео, випадок трапився у Тисмениці.  Невідомі у військовій формі силою забрали юнака прямо з лікарні. На запитання свідків відповіли, що його забирають в армію. Відео закінчується штовханиною.

“Те відчуття, коли тобі треба виконати план, а дедлайни вже піджимають”, – підписали відео.

Наразі невідомо, чи ухилявся хлопець від служби. Деталі згодом.

Нагадаємо, на початку червня на вулицях області працівники військових комісаріатів та поліції – як правило чоловіки одягнені у цивільне, почали зупиняти молодих чоловіків та перевіряти їх документи. Це робиться для того, аби звірити їх особи зі своїми списками весняних призовників.

В обласному комісаріаті Івано-Франківської області журналістам тоді підтвердили такі методи пошуку призовників. Старший офіцер групи морально-психологічного забезпечення та зв’язків з громадськістю військкомату Юрій Мухін нагадав – згідно із діючим законом, після оголошення призову кожен, хто підлягає під його дію, має у 10-ий термін з’явитися до військкомату, за яким закріплений.  Навіть, якщо не прийшла повістка. Втім, Мухін запевнив, що силою у армію нікого не забирають.

Читайте також: На Прикарпатті чоловік таємно продав автівку свого батька, а потім викрав її

Категорії
Новини
Новини
Loading...