Прикарпатець побив дружину, бо не дала йому їсти: чоловік відбувся штрафом

13 червня Галицький районний суд завершив розгляд справи прикарпатця, який напідпитку побив свою дружину за те, що та не дала йому їсти. В неділю...

13 червня Галицький районний суд завершив розгляд справи прикарпатця, який напідпитку побив свою дружину за те, що та не дала йому їсти.

В неділю пообіді, 10 лютого 2019 року, мешканець села Блюдники Галицького району в стані алкогольного сп’яніння повернувся додому й побачив дружину, яка лежала на ліжку. Чоловік обурився тим, що його дружина лежить замість того, аби підвестися і дати йому їсти, пише “Галка”.

“Він змусив жінку підвестися. Після цього схопив її за одяг і почав шарпати його, вимагаючи щоб вона дала йому їсти. Вирвавшись від свого чоловіка, потерпіла пішла в іншу кімнату, де знову лягла на ліжко. Чоловік у грубій формі продовжив висловлювати їй претензії з приводу неправильного ведення господарства. При цьому кинув у дружину своїм мобільним телефоном, який влучив жінці в плече та спричинив їй фізичний біль, почав погрожувати їй фізичною розправою”, – йдеться в матеріалах справи.

Боронячись, жінка випадково вдарила чоловіка по руці. Це його розлютило, він схопив її однією рукою за одяг, а іншою навмисно наніс їй декілька ударів по обличчю та голові.

Внаслідок побоїв у жінки діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, а також садна та синці.

У суді прикарпатець повністю визнав свою провину й щиро розкаявся. Раніше підозрюваний судимостей не мав.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ст.125 ч.2 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження). Йому призначили штраф у розмірі ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (одна тисяча сімсот гривень).

Читайте також: До відома прикарпатців: з 1 липня подорожчає оформлення паспортів (ЦІНИ)

Категорії
Новини
Новини
Loading...