Двоє у реанімації: що відомо про потерпілих та винуватця масштабної ДТП у Франківську

Як раніше повідомлялося, 6 липня, в Івано-Франківську трапилася масштабна аварія за участі трьох автівок. Водій автомобіля “БМВ” не обрав безпечної швидкості, виїхав на зустрічну...

Як раніше повідомлялося, 6 липня, в Івано-Франківську трапилася масштабна аварія за участі трьох автівок.

Водій автомобіля “БМВ” не обрав безпечної швидкості, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення із автомобілем «VOLKSWAGEN PASSAT», під керуванням 21-літнього водія, жителя с. Бортники Тлумацького району. Крім того, він зіткнувся із автомобілем SUBARU FORESTER, під керуванням 36-літнього жителя Івано-Франківська.

Згодом стали відомі деталі: 45-літній водій BMW 530, який спричинив аварію, є громадянином Азербайджанської Республіки та жителем міста Надвірна. Чоловік керував транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння та рухався проїзною частиною ділянки дороги зі сторони м. Калуш в напрямку вул. Тролейбусна.

За інформацією від “UA:Карпати”, разом з ним в автомобілі перебував пасажир, який є також громадянином Азербайджанської Республіки, тому правоохоронці, зокрема, перевіряють, чи легально чоловіки перебувають в Україні. За фактом ДТП відкрите провадження за ч.2 ст.286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Водія “БМВ” затримали й наразі вирішується питання, про обрання для нього запобіжного заходу.

Варто зауважити, що якщо вину іноземця доведуть, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Нагадаємо, в результаті аварії постраждали семеро осіб. Як розповіла “UA:Карпати” т.в.о. завідуючої відіділення невідкладної допомоги Лілії Крестинич, п’ятеро людей перебувають на стаціонарному лікуванні, а двох відпустили додому. З цих п’яти осіб двоє перебувають у реанімації, ще двоє – у відділенні травматології, а одна – у хірургічному відділенні. Стан усіх пацієнтів середньої важкості або важкий, проте загрози життю немає.

Читайте також: У центрі Калуша ведеться незаконне будівництво. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...