Франківка відзначила столітній ювілей

10 липня у колі рідних та близьких людей зустріла свій славний 100-річний ювілей мешканка м. Івано-Франківська Парасковія Олексіївна Островська.  За дорученням міського голови ювілярку...

10 липня у колі рідних та близьких людей зустріла свій славний 100-річний ювілей мешканка м. Івано-Франківська Парасковія Олексіївна Островська.

 За дорученням міського голови ювілярку привітали представники департаменту соціальної політики та побажали їй міцного здоров’я та мирного неба, інформує департамент соціальної політики,пише “МІСТО”.

Нелегке життя довелося прожити ювілярці, важко працювала, зазнала голодні роки Голодомору, воєнне лихоліття.

Парасковія Олексіївна народилася в с. Деліїв, Галицького району Івано-Франківської області. Одружилась в 1950 році. З 1946 р. працювала начальником закрійного цеху на швейній фабриці. Народила та виховала двох синів. Має 4 онуків та 7 правнуків. Проживає разом із сім’єю сина.

“Наша мама, бабуся і прабабуся прожила непросте життя, але не розгубила найкращих людських цінностей, вона добра, лагідна, турботлива наша берегиня і заступниця, своїми молитвами і добрими настановами допомагає нам йти життєвими стежками”, – так говорять про ювілярку рідні.

За багаторічну та самовіддану працю Парасковію Олексіївну нагородили грамотою та виділили матеріальну допомогу.

Читайте також: Як у Мишині на Коломийщині латають дорогу. ФОТО

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...