УНП на Івано-Франківщині підтримала до ВР Андрія Сторожука: Івано-Франківськ потребує в ВР не опозиціонерів, не «сірих мишок» чи мишей, а ефективного депутата з більшості

Провід Івано-Франківської обласної організації Української народної партії підтримав до Верховної Ради України кандидата по 83 виборчому округу від міста Івано-Франківська Андрія Cторожука. Таке рішення...

Провід Івано-Франківської обласної організації Української народної партії підтримав до Верховної Ради України кандидата по 83 виборчому округу від міста Івано-Франківська Андрія Cторожука.

Таке рішення прийнято на засіданні Проводу Івано-Франківської обласної організації УНП 12 липня 2019 року.

«Ми переконані, що Івано-Франківськ у Верховній Раді України потребує не опозиціонерів, не «сірих мишок» чи сірих мишей, а народного депутата з парламентської більшості, який ефективно лобіюватиме та  вирішуватиме проблеми громади міста в центральних органах влади», – переконаний голова обласної організації УНП Дмитро Чуйко.

«Іншим завданням депутата від міста я бачу ефективний контроль наших «спекулянтів» з міської влади, щоб не дозволяти їм зловживань з бюджетом, майном та землями громади Івано-Франківська», – додає Дмитро Чуйко.

Саме виходячи з цих мотивів обласний Провід УНП прийняв звернення в підтримку до Верховної Ради України Андрія Сторожука.

В зверненні до іванофранківців зокрема йдеться:

«Команда УНП з власного досвіду знає, що в парламенті, як і в Івано-Франківській міській раді, для ефективної роботи потрібно входити в більшість. Ознайомившись із передвиборчими програмами, біографіями та здобутками в минулій діяльності всіх кандидатів в народні депутати від міського виборчого округу, оцінивши їх особисті та професійні якості, оцінивши потенціал у відстоюванні інтересів міста, Провід обласної організації Української народної партії прийняв рішення підтримати на виборах 21 липня кандидата Андрія Сторожука.

… Саме Андрій Сторожук зможе з перших днів роботи у Верховній Раді активно включитися як в законотворчу роботу, так і в роботу з лобіювання та відстоювання інтересів громади міста Івано-Франківська».

Подаємо текст звернення Обласного Проводу Української Народної Партії до мешканців Івано-Франківська повністю:

З А Я В А

ПРОВОДУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ

УКРАЇНСЬКОЇ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ

 

ШАНОВНІ ІВАНОФРАНКІВЦІ!

21 липня 2019 року Івано-Франківськ, як і вся Україна, знову стоїть перед вибором. Вибором свого представника в найвищому законодавчому органі держави – Верховній Раді України.

Від правильності такого вибору залежить розвиток міста. Для нас очевидним є те, що місто потребує в парламенті не опонента до влади, а ефективного депутата, який зможе лобіювати та вирішувати проблеми Івано-Франківська.

Команда УНП з власного досвіду знає, що в парламенті – як і в Івано-Франківській міській раді, для ефективної роботи потрібно входити в більшість.

Ознайомившись із передвиборчими програмами, біографіям та здобутками в минулій діяльності всіх кандидатів в народні депутати від міського виборчого округу №83, оцінивши їх особисті та професійні якості, оцінивши потенціал у відстоюванні інтересів міста, Провід обласної організації УКРАЇНСЬКОЇ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ прийняв рішення підтримати на виборах 21 липня у виборчому окрузі №83 (місто Івано-Франківськ) кандидата Андрія СТОРОЖУКА.

Переконані, що саме він, як член більшості в українському парламенті, зможе стати «містком» між центральною владою та громадою міста.

Андрій СТОРОЖУК має якісну освіту – він юрист, досконало володіє іноземними мовами.

Як адвокат, він багато років благодійно допомагав мешканцям відстоювати Правду та Справедливість як в коридорах місцевої та центральної влади, так і в нашій недосконалій правоохоронній системі. 

Як правник в команді народного депутата України Олександра ШЕВЧЕНКА Андрій СТОРОЖУК взяв участь в написанні важливих законопроектів, що були подані до Верховної Ради України. Зокрема законопроекту «про заборону в Україні ідеології «руского міра», – ідеології, якою влада Московії обґрунтовує свою експансію в Україні, законопроектів про відновлення безкоштовного харчування в школах учнів молодших класів, про легку і доступну реєстрацію автомобілів на так званих «євробляхах», та багатьох інших.

Важливим для нас фактом є підтримка кандидата чинним народним депутатом Олександром ШЕВЧЕНКОМ, який особисто допомагатиме Андрію СТОРОЖУКУ в майбутній депутатській діяльності.

На наше переконання, саме Андрій СТОРОЖУК зможе з перших днів роботи у Верховній Раді активно включитися як в законотворчу роботу, так і в роботу з лобіювання та відстоювання інтересів громади міста Івано-Франківська.

Важливим аргументом також є той факт, що молодий, здібний юрист з незаплямованою репутацією зможе не лише ефективно відстоювати інтереси міста, а також дієво контролювати роботу місцевої Івано-Франківської влади в бюджетних, земельних, соціальних та інших важливих питаннях міського життя. Де, як всі ми знаємо, контроль необхідний для унеможливлення корупційних зловживань.

Для всіх очевидним є те, що для прийняття законів у Верховній Раді потрібно щонайменше 226 голосів! Саме Андрій СТОРОЖУК матиме таку підтримку більшості в Верховній Раді, адже у випадку перемоги на виборах неодмінно ввійде в парламентську коаліцію!

Його ініціативи набиратимуть необхідну кількість голосів в парламенті та ставатимуть реальними законами!

Адвокат СТОРОЖУК стане справжнім «адвокатом» мешканців Франківська в діалозі з центральною владою.

Нам не потрібен депутат-опозиціонер у Верховній Раді! Нам потрібен той, хто буде реально вирішувати проблеми Івано-Франківська на найвищому рівні!

Виходячи виключно з інтересів громади Івано-Франківська, Провід Івано-Франківської обласної організації УКРАЇНСЬКОЇ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ закликає мешканців міста зробити 21 липня відповідальний, усвідомлений вибір та підтримати на виборах до Верховної Ради Андрія СТОРОЖУКА.

Прийнято на засіданні Проводу

Івано-Франківської обласної організації УНП                                     12 липня 2019 року

 

Голова

Івано-Франківської обласної організації

УКРАЇНСЬКОЇ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ                                                          Дмитро ЧУЙКО

Категорії
Новини
Новини
Loading...