Івано-Франківська обласна спілка учасників АТО отримала нового очільника

Прикарпатська громадська організація “Обласна спілка учасників АТО” отримала нового керівника. Про це повідомив екскерівник спілки Андрій Долик. Чоловік зазначив, що ним став Тарас Кузь....

Прикарпатська громадська організація “Обласна спілка учасників АТО” отримала нового керівника.

Про це повідомив екскерівник спілки Андрій Долик. Чоловік зазначив, що ним став Тарас Кузь.

“Хочу подякувати всім побратимам та посестрам, які впродовж чотирьох років підставляли плече в нелегкій боротьбі з бюрократичною системою. Я зміг здолати разом з вами пліч-о-пліч цей шлях.  Зараз я бажаю наснаги в роботі людям які перейняли естафету в боротьбі за нову Україну – новообраному голові правління ГО “ОСУ АТО” Тарасу Кузю та заступнику з реабілітації та охорони здоров’я Ігорю Дільному. Моя особиста позиція залишається незмінна. Боротьба продовжується”, – пише чоловік.

Новий керівник Тарас Кузь розповів з якими планами та ідеями рухатиметься далі, пише “Галицький кореспондент”.

“У першу чергу будемо продовжувати роботу, яку ми спільно з Андрієм розпочали. Ми започаткували соціальні проєкти,  долучилися до проєктів міської асоціації. Найбільша ціль – це відкриття реабілітаційного центру на вулиці Новій,19. Ми взяли на себе зобов’язання допомогти хлопцям, тому одним з перших наших завдань буде довести центр до кінця. Наразі йдуть ремонтні роботи. Ситуація така, що допомога припинилася, і це все хлопці роблять своїми руками. Ігор Дільний, заступник з реабілітації та охорони здоров’я, – є головою проєкту. На сьогодні у нас дуже багато хлопців, які на Сході несуть службу, які боронять наш спокій. Тому нам треба підготувати фундамент, щоб мінімізувати їхні негативні спогади, коли вони повернуться, щоб легше могли увійти в соціум”, – каже новий очільник.

Крім того, керівник спілки зазначив, що не забуває й про земельні та квартирні питання, а також питання щодо соціального забезпечення та пільги. Організація планує провести концерт по збору допомоги, спільні відпочинки, зокрема – сплав по Дністру. Мають намір провести й тренувальні виїзди з хлопцями, щоб не забували навички у стрільбі. Крім того, нещодавно у село Микуличин відвезли у новий табір 98 дітей учасників АТО.

“Також не забуваємо про сім’ї загиблих.  Робота ведеться! Ті досягнення будемо тільки закріпляти і будемо працювати у нових напрямках. Ми дуже багато часу приділяємо хлопцям та їх проблемами: починаючи від пільг і завершуючи реабілітацією. Якщо у хлопців є якісь проблеми, то ми стараємося їх оперативно та адекватно вирішити”, – розповідає Тарас Кузь.

Чоловік розповів, що під час усі одноголосно прийняли рішення про нове призначення.

“По службовій необхідності Андрію дуже важко перебувати на території Івано-Франківської області. Він тут дуже мало. Якось прийшов на збори і сказав, що фізично не має можливості перебувати тут, аби допомагати. Однак він все одно буде з нами, буде нашим радником. Свій соціальний і медичний напрямок він й надалі буде вести. Андрій прийняв рішення, що він зробить перерву, бо у нього ще й сім’я є”, – говорить керівник.

Читайте також: Юна красуня з Івано-Франківська перемогла на конкурсі краси “World Fashion Kids”. ФОТО

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...