Як у Франківську пройшов останній день зміни місця для голосування. ФОТО

Вже цього тижня, 21 липня заплановані позачергові вибори до Верховної ради. Всі охочі прикарпатці, які не мають можливості проголосувати вдома, можуть легко змінити місце...
Вже цього тижня, 21 липня заплановані позачергові вибори до Верховної ради. Всі охочі прикарпатці, які не мають можливості проголосувати вдома, можуть легко змінити місце голосування.

Зробити це можна у відділі ведення Держреєстру виборців, що на вулиці Грушевського, 21, каб. 110 (I поверх).

У розмові з кореспонденткою Бліц-Інфо начальниця відділу ведення Державного реєстру виборців Христина Дзюбак наголосила, що сьогодні останній день процедури.

“З початку виборчого процесу змінили місце свого голосування 1560 прикарпатців. Сьогодні до нас завітало вже 196 людей, але до вечора буде більше. В останній день завжди більший наплив. Додам, що люди не так активно міняють місце голосування, як на президентських виборах”,- пояснює Дзюбак.

20-річна Христина зауважила, що зміна місця голосування займає декілька хвилин. Тож виділити на це час – можна і треба.

“На президентських виборах я голосувала у Києві, адже навчаюсь і приписана в гуртожитку. А літом живу тут, у Франківську. За кого голосувати – визначилась, сподіваюсь, мій голос буде потрібним”, – ділиться студентка.

Відділ ведення Держреєстру виборців приймає заявки ще сьогодні до 17:15 год. З документів потрібно мати тільки паспорт.

Читайте також: За новою моделлю адмінтерустрою в Україні буде 102 райони

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...