Отруєння у Карпатах юних туристів з Харкова: кількість госпіталізованих зросла до дев’яти

Як повідомили медики, кількість госпіталізованих зросла. В ніч на 18 та впродовж 18 липня до Яремчанської райлікарні з попереднім діагнозом “функціональний розлад травлення”, “харчова...

Як повідомили медики, кількість госпіталізованих зросла.

В ніч на 18 та впродовж 18 липня до Яремчанської райлікарні з попереднім діагнозом “функціональний розлад травлення”, “харчова токсикоінфекція2, у стані середньої степені важкості госпіталізували вже дев’ять дітей, віком від семи до тринадцяти років,пише “Галка”.

Вони відпочивають у садибі “У Назара та Мар’яни”. Всього у лікарні оглянули 22 дитини з групи, 13 з яких відпущенні до місця тимчасового проживання.

Нагадаємо, 17 липня група відправилась на екскурсію в гори. Дітям видали “пайок” – бутерброд із сиром, ковбасою та маслом і варені яйця.

В Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області створена комісія із розслідування  факту отруєння. Уже встановлено, що цей заклад не зареєстрований як оператор ринку харчових продуктів та не перевірявся щодо дотримання вимог до харчування та оздоровлення дітей. Санітарно-епідеміологічне обстеження закладу триває.

Читайте також: На Франківщині 40-літній чоловік наклав на себе руки

Категорії
Новини
Новини
Loading...