Стали відомі подробиці смертельної ДТП на Снятинщині. ФОТО

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажирка загинула дорогою до лікувального закладу. Аварія сталась 23 липня близько 3 години 20 хвилин в с. Горішнє Залісся, Снятинського району....

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажирка загинула дорогою до лікувального закладу. Аварія сталась 23 липня близько 3 години 20 хвилин в с. Горішнє Залісся, Снятинського району.

Як попередньо встановлено правоохоронцями, 25 – річний мешканець Снятина, керуючи автомобілем «Ауді-80», на повороті дороги не справився з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та допустив зіткнення із деревом, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Унаслідок ДТП 26-річна пасажирка легковика від отриманих травм загинула, водій отримав тілесні ушкодження та доставлений до лікувального закладу.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування.

Поліція Прикарпаття вкотре закликає водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху, бути уважними та пильними на дорогах. 

Читайте також: У Франківську відкритий люк прикидали гіллям

Категорії
Новини
Новини
Loading...