Посадили в автомобіль проти волі: у Франківську намагалися викрасти людину. ФОТО

Учора, близько 17-ї години, на службовий планшет патрульним надійшло орієнтування про те, що на вулиці Стуса невідомі особи із застосуванням фізичного насильства, всупереч волі,...

Учора, близько 17-ї години, на службовий планшет патрульним надійшло орієнтування про те, що на вулиці Стуса невідомі особи із застосуванням фізичного насильства, всупереч волі, посадили чоловіка у автомобіль марки ВАЗ 21140 темного кольору та поїхали у невідомому напрямку.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції області.

За вказаним фактом, після з’ясування марки та державного номерного знаку автомобіля, за допомогою якого викрали людину, у місті ввели оперативний план «Перехват».

Отримавши інформацію про ймовірних правопорушників та орієнтування на автомобіль, патрульні направились на пошуки ймовірних злочинців.

Невдовзі, на вулиці Покутській, інспектори помітили автомобіль із орієнтування та затримали осіб, що імовірно незаконно позбавили волі громадянина. Патрульні на місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу, для встановлення всіх обставин справи.


Читайте також: 11-річного киянина, який повертався з відпочинку в Яремче, знайшли мертвим

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...