Прикарпатця відзначено премією Кабінету міністрів України. ФОТО

Розпорядженням Кабінету міністрів України присуджено Премію за особливі досягнення молоді у розбудові України за 2018 рік директору товариства з обмеженою відповідальністю “Каньйон груп” Івану...
Розпорядженням Кабінету міністрів України присуджено Премію за особливі досягнення молоді у розбудові України за 2018 рік директору товариства з обмеженою відповідальністю “Каньйон груп” Івану Паламарчуку.

Відзнаку прикарпатець отримав за ініціативу створення равликової ферми в селі Копачинці Городенківського району та розвиток туристичного бізнесу в Дністровському каньйоні. Про це інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА

Нагадаємо, що перша на Івано-Франківщині ферма з вирощування равликів “Покутський равлик” відкрилася у липні минулого року.

Сьогодні равликова ферма доволі відома. Сюди часто навідуються туристи, які сплавляються річкою. На екскурсії їдуть дорослі та діти.

Підприємство має збут продукції, адже делікатеси з равликів під брендом “Покутський равлик” популярні в ресторанному бізнесі. Молоді підприємці також шукають виходу на зарубіжні ринки, де можна і продати дорожче.

Довідково

Премія Кабінету міністрів щорічно присуджується за особливі досягнення та сприяє активізації участі молоді в суспільно-політичному житті. Відзначають у багатьох напрямах, зокрема, за впровадження творчих та новітніх ідей у створенні та веденні бізнесу і створення нових робочих місць.

Читайте також: На Прикарпатті зафільмували скульптуру Божої Матері у річці. ВІДЕО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...