Прикарпатців просять допомогти чоловікові, який два роки рятується від смерті. ФОТО

На Івано-Франківщині волонтери просять фінансової допомоги для чоловіка. Він бореться з раком. На проходження хімії йому не вистачає коштів. Допомагають Ігорю Засідку волонтери з організації “Час...

На Івано-Франківщині волонтери просять фінансової допомоги для чоловіка. Він бореться з раком. На проходження хімії йому не вистачає коштів.

Допомагають Ігорю Засідку волонтери з організації “Час добра і милосердя”. Саме вони розмістили у Facebook прохання про допомогу.

Чоловік проживає в Івано-Франківську. У нього двоє синів та любляча дружина. З хворобою бореться 2 роки. Йому вже зробили пересадку кісткового мозку. Згодом стався рецидив, і хвороба повернулася. зараз лікується в обласній лікарні, гематологічне відділення.

Станом на сьогодні, 11 серпня, уже зібрали 22 800 гривень, але щоб пройти хіміотерапію потрібно загалом 86 500 гривень.

“Уже довгих два роки Ігор рятується від смерті. Від такого горя жодна людина у світі не застрахована, тому правильним буде підтримувати того, хто зараз так просить врятувати життя.  Нас є так багато, і об’єднавши наші зусилля ми можемо допомогти не одній родині врятуватися від горя”, – написала волонтерка Валерія Кушніренко.

Суму потрібно зібрати до 26 серпня.

Номер карти “Приватбанку” – 4149 4978 6666 0683 Засідко Ігор Федорович, телефон – 0677444992.

Читайте також: Синоптики прогнозують на Прикарпатті грози та шквальний вітер

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...