Марцінків хоче, щоб комунальники до Дня Незалежності прибрали центр

В Івано-Франківську під час оперативної наради в міського голови Руслана Марцінківа розповіли про виконання комплексних заходів із благоустрою та впорядкування території міста до святкування...

В Івано-Франківську під час оперативної наради в міського голови Руслана Марцінківа розповіли про виконання комплексних заходів із благоустрою та впорядкування території міста до святкування Дня Незалежності.

За словами директора КП “Муніципальна дорожня компанія” Віталія Бурка, вони обслуговують всі дороги та тротуари. Лишились за підприємством площі та декілька скверів, пише “Галицький кореспондент”.

Посадовець наголосив, що їхня робота не прив’язана до свят чи певних днів. Працюють вони щодня, особливо якщо мова йде про прибирання міста. Зокрема кожного дня працюють автомобілі, які миють дороги, порохотяги тощо. Прибирають місто і працівники підприємства вручну.

“Ти все добре розказуєш. Але скажи, що буде в центральній частині міста? Ти помалюєш лавки, чи прибереш Лесі Українки?” – звернувся мер до Бурка.

Чиновник повторив, що вони і так це роблять. Проте на День Незалежності їхні працівники працюватимуть більше, оскільки зросте скупчення людей в центрі міста.

“Вся прибиральна техніка зараз оглядається і до п’ятниці вона також буде працювати в активнішому режимі”, – сказав Віталій Бурко.

Посадовець додав, що ще два тижні, тому якщо є якісь зауваження, вони можуть все виправити. Міський голова доручив доробити ремонт на вулиці Блавацького до 24 серпня і виконати всі роботи на вулиці Нацгвардії до 1 вересня.

“І мене цікавить центр. Дуже багато буде людей, багато концертів”, – зазначив Марцінків.

Читайте також: У Микуличині авто злетіло в кювет – постраждала пасажирка

Категорії
Новини
Новини
Loading...