На Прикарпатті поліцейські перевірили, як живуть діти у проблемних сім’ях

Працівники патрульної поліції Івано-Франківської області спільно з інспекторами ювенальної превенції та представниками служби у справах дітей проводять профілактичні рейди щодо перевірки сімей, де проживають...

Працівники патрульної поліції Івано-Франківської області спільно з інспекторами ювенальної превенції та представниками служби у справах дітей проводять профілактичні рейди щодо перевірки сімей, де проживають діти, які опинились у складних життєвих обставинах.

Мета таких рейдів – виявлення порушень з боку батьків, насамперед в ухилянні від виконання своїх батьківських обов’язків по вихованню та належних умов щодо утримання своїх дітей.

Так, поліцейські та співробітники соціальних служб перевіряють умови проживання дітей у сім’ях, які мешкають на території області.

З батьками кожної із перевірених сімей було проведено профілактичні бесіди, щодо належного виконання їх батьківських обов’язків та створення необхідних придатних умов життя та виховання своїх дітей.

Поліцейські та соціальні служби району не залишають поза увагою ті сім’ї, які найбільше потребують уваги та надають їм допомогу у вирішенні їхніх проблем, виховання дітей та психологічної підтримки.

Читайте також: У Пасічній в чоловіка відібрали 900 тисяч гривень

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...