Франківські стронгмени поділились емоціями після перемоги на міжнародних змаганнях. ФОТО

11 серпня, команда франківських стронґменів вперше перемогла на міжнародних змаганнях «East european strongman team competition», які відбувались у місті Царево у Болгарії. Сьогодні, 14...
11 серпня, команда франківських стронґменів вперше перемогла на міжнародних змаганнях «East european strongman team competition», які відбувались у місті Царево у Болгарії.

Сьогодні, 14 серпня Володимир Пиндус, Андрій Осокін і Микола Шекеряк повернулись додому в Івано-Франківськ. Зустрічати атлетів прийшли близькі та друзі, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Участь у змаганнях брали три країни: Україна, Болгарія та Румунія. За словами тренера команди, найсильнішої людини Прикарпаття Володимира Пиндуса, атлети отримали запрошення за три тижні до змагань.

«Змагання тривали два дні з 19:00 до опівночі. Щодня по три вправи. Було важко, бо шість вправ за кілька днів виконати непросто. До того ж у Болгарії, де спека», ділиться тренер.

Пиндус розповів, що першу вправу франківці провалили. Однак наприкінці першого дня змагань посідали 1-2 місце.

«Перший день закінчився однаковою кількістю балів з Румунією. Другий день, як і перший, почався невдало. Посіли останнє місце. Наступну вправу ми виграли і вже в статусі лідерів виходили на останню», – пояснює атлет.

У результаті змагань, франківські стронґмени здобули перемогу. Андрій Осокін зазначив, що виграли хлопці завдяки тому, що займали перші місця у певних вправах.

«У нас з Румунією була практично однакова кількість балів. Два переможці не можуть бути, тому судді рахували кількість перемог у вправах. У Румунії не будо жодної, а у нас 3-4», – пояснює Осокін.

Наостанок хлопці наголосили, що без підтримки українців, перемога була б неможлива.

«Приходило багато українців, які нас підтримували. Це показує те, що в Україні є багато добрих людей. Я задоволений. Якщо наступного року нас запросять, ми покажемо ще кращий результат», – підсумовує Микола Шекеряк.

Читайте також: Чи будуть дітей без щеплень приймати до шкіл і садочків – роз’яснення від МОН і МОЗ

Категорії
Спорт
Новини
Loading...