Як прикарпатські рятувальни на вершині гори Піп Іван вчаться надавати першу допомогу. ВІДЕО

Навчання на вершині гори Піп Іван Чорногірський «Організація аварійно-рятувальних робіт на скельному рельєфі. Надання кваліфікованої першої допомоги» ще тривають, а в мережі уже можна...

Навчання на вершині гори Піп Іван Чорногірський «Організація аварійно-рятувальних робіт на скельному рельєфі. Надання кваліфікованої першої допомоги» ще тривають, а в мережі уже можна переглянути короткий тизер до відео із навчального процесу.

Гіди кемпу Білий Слон , які у разі необхідності можуть виконувати функції рятувальників-добровольців, відпрацьовують навички скелелазіння та надання домедичної допомоги разом із 4-ю спеціалізованою пошуково-рятувальною групою Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, повідомляють на сторінці оганізації в соціальній мережі Фейсбук.

Заняття із надання першої допомоги проводять інструктори із МАЛЬТІЙСЬКА СЛУЖБА ДОПОМОГИ Івано-Франківська та Муніципальна Варта Івано ФранківськЮрій Титоренко, Олександр Борищак.

Інструктор із альпінізму — Іван Бандрівський.

Приймає навчання Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост.

“Окрема подяка Van Vizniuk за створення найвисокогірнішого в Україні скелелазно-альпіністського тренувального полігону. Незабаром буде повне відео, яке опублікуємо на сторінці Білий Слон”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також: “Якісні дороги – один із ключових чинників розвитку туристичної галузі”, – Денис Шмигаль. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...