Калушанам рекомендують обмежити купання в Лімниці

Оприлюднена офіційна інформація про якість води в місцях масового відпочинку на річці Лімниця в Калуському районі. Про це повідомляють “ВІКНА”. У межах здійснення моніторингу за...

Оприлюднена офіційна інформація про якість води в місцях масового відпочинку на річці Лімниця в Калуському районі.

Про це повідомляють “ВІКНА”.

У межах здійснення моніторингу за місцями масового відпочинку фахівці Калуської міськрайонної філії ДУ “Івано-Франківський обласний лабораториний центр МОЗ України” цього тижня провели дослідження води річки Лімниця в селах Вістова та Добровляни, інформує пресслужба Калуської міської ради.

Досліджені проби води за показниками епідемічної безпеки не відповідають вимогам Додатку 11 до Державних санітарних норм забудови населених пунктів, затверджених наказом МОЗ України від 19.06.96р. №173 (Гігієнічні вимоги до складу та властивостей води водних об’єктів в пунктах господарсько-питного та культурно-побутового призначення). А саме: виділені бактерії групи кишкові палички.

З метою профілактики інфекційних захворювань, фахівці рекомендують обмежити купання в річці Лімниця до поліпшення показників епідемічної безпеки.

Читайте також: У Франківській міськраді обрали нового секретаря. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...