У франківському супермаркеті поліція затримала неповнолітнього, який крав шоколадки

Учора, 15 серпня, близько опівдня, у франківському супермаркеті, що знаходиться на вулиці Миколайчука, правоохоронці затримали неповнолітнього. Ним виявився 17-річний мешканець міста, інформує Управління поліції...

Учора, 15 серпня, близько опівдня, у франківському супермаркеті, що знаходиться на вулиці Миколайчука, правоохоронці затримали неповнолітнього.

Ним виявився 17-річний мешканець міста, інформує Управління поліції охорони в Івано-Франківській області, пише “Галицький кореспондент”.

До магазину негайно була викликана мама неповнолітнього, а також екіпаж патрульної поліції та працівника ювенальної служби. У скоєному юнак зізнався та розповів, що викрав декілька плиток шоколаду надіючись, що це ніхто не помітить і звичайно його не спіймають. Сума викраденого становить близько 200 гривень.

За скоєне правопорушення неповнолітній може понести кримінальну відповідальність за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у виді штрафу до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадських або виправних робіт, арешту чи позбавлення волі на строк до трьох років.

Читання також: В поліції розповіли деталі смертельної ДТП на Рожнятівщині, в якій загинув мотоцикліст.ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...