Онкохвора дівчинка з Прикарпаття потребує лікування за кордоном

Анюта Приймич з Калущини продовжує боротися з раком.  Семирічна Анюта Приймич жодного разу серйозно не хворіла, має всі щеплення, тож хвороби до неї не...

Анюта Приймич з Калущини продовжує боротися з раком.

 Семирічна Анюта Приймич жодного разу серйозно не хворіла, має всі щеплення, тож хвороби до неї не брались. Коли дівчинка йшла у перший клас, лікарі констатували: здорова. Та раптом у школі вона почала сильно блювати. Мама думала, що це отруєння, у Калуському медзакладі теж висловили таке припущення. Призначили лікування, Аня тиждень попила таблетки. Та мама дитини все одно відчувала щось лихе. Їй здавалося, що животик збільшився, тож наважилася зробити дівчинці УЗД. Після дослідження знов приписали таблеток, бо виявили збільшені лімфовузли. Та живіт Анічки все збільшувався і збільшувався. У дитини знов почалась блювота. Тож сім’я вже вирішила їхати в обласний центр. Там одразу ж побачили позачеревний утвір. Біопсія все підтвердила: у малої є злоякісна пухлина – нейробластома, повідомляє Курс.

З 2017 року дівчинка бореться з раком. Зараз лікується вдома. Її мама, Леся Приймич, що сама виховує трьох дітей, просиь про допомогу.

“Анічка наразі дома, приймаємо таблетовану хіміотерапію. 29 липня робили томограф, по опису нічого не змінилось. Тобто пухлина стоїть на місці. Сьогодні їду з Києва додому, учора була на консультації в Інституті раку і везла диск на опис. Тож сьогодні мені написали у рекомендації, що дитина стабільна. Клінічний розбір з зав.н/д.відділ.Климюком Григорієм Івановичем: у зв’язку з тим, що хвора відноситься до групи високого ризику, рекомендована імунотерапія. Таке лікування діткам в Україні не проводиться”.

Після другої фази завершення лікування Анюті треба їхати за кордон на лікування. Імунотерапія коштує 180 тисяч євро, розповідає мама. Закордонні фонди готові покрити частину видатків, а саме 80 тис., якщо решту зберуть в Україні.

“Людочки, від сьогодні, 06.08.2019 р., відкриваємо збір коштів на лікування імунотерапією для Приймич Анічки, клініка чекає дитину на лікування. Люди, прошу, поможіть нам зібрати кошти на лікування Анічки. У дитини страшний діагноз. Нейробластома заочеревенного простору, 3 стадія, третій рік лікування, пережила дитина десятки хіміотерапій, 8 разів робили біопсію. Дуже прошу вас, люди, про допомогу!” – звертається мама до всіх небайдужих.

Реквізити: Приватбанк 5168 7422 1925 2347 Приймич Леся Орестівна, тел.: 068 23 63 892. 

Домашня адреса:с. Дубовець, Калуський р-н, Івано-Франківська обл.

 ÐÐ½ÑŽÑ‚а просить порятунку: онкохвора дівчинка потребує лікування за кордоном 1

Читайте також:  На Прикарпатті жінка просить допомогти врятувати єдиного сина. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...