На Прикарпатті поліцейські затримали квартирних злодіїв-гастролерів. ФОТО

Сьогодні, 17 серпня, у Івано-Франківську співробітники управління карного розшуку області у співпраці із оперативниками Івано-Франківського відділу поліції затримали двох чоловіків за підозрою у вчиненні...

Сьогодні, 17 серпня, у Івано-Франківську співробітники управління карного розшуку області у співпраці із оперативниками Івано-Франківського відділу поліції затримали двох чоловіків за підозрою у вчиненні низки квартирних крадіжок.

Зловмисників поліцейські затримали одразу після вчинення чергової крадіжки на вулиці Коновальця. У них вилучили знаряддя злочину, викрадені ювелірні вироби та грошові кошти. Про це повідомляють в секторі комунікації полції області.

Правопорушники – жителі Волинської та Харківської областей 35 та 40 років.
До слова, обидва у минулому вже притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Уже відомо, що гастролери причетні до вчинення двох крадіжок із помешкань прикарпатців.

На даний час правоохоронці перевіряють причетність зловмисників до вчинення аналогічних злочинів на території області.

Слідчі затримали їх у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час вирішується питання про оголошення підозри та обрання судом міри запобіжного заходу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 (Крадіжка,поєднана з проникненням у житло )Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.

Проводиться слідство.

Читайте також: У Калуші затримали кримінального авторитета. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...