Потрібна допомога хлопцю з Галицького району, який вижив у страшній ДТП

21-річний Назар Раць із села Хохонів Галицького району за минулий рік зробив неможливе. Маленькими кроками, вперто й через біль – він почав ходити. А...

21-річний Назар Раць із села Хохонів Галицького району за минулий рік зробив неможливе. Маленькими кроками, вперто й через біль – він почав ходити. А ще два роки тому хлопець був повністю паралізований після травми, яку отримав у ДТП.

 Нині медики прогнозують, що він має добрі шанси на одужання. Але на реабілітацію потрібні кошти, пише Репортер.

Тоді родині вдалося назбирати певну суму грошей, позичити й відправити Назара на реабілітацію на два тижні. Але цього виявилося недостатньо.

Нині вони продовжують збирати кошти на реабілітацію у приватному центрі у Модричах, що на Львівщині. Саме там хлопця на початках і поставили на ноги.

Лікування на три тижні коштує 90 тисяч гривень – у родини є лише 10 тисяч.

«Нам дуже потрібні кошти для реабілітації, адже пішло покращення. Якщо ми зараз кудись не поїдемо, просто втратимо все, чого досягли, – каже дівчина Назара Наталя Гаврилович. – Ми кожного дня з ним працюємо вдома, але для повноцінної реабілітації все одно потрібна допомога медиків. Я хочу, аби він швидше одужав, тому що дуже сильно його кохаю і не зможу без нього».

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку 5168 7573 1054 3766 – Раць Тетяна Михайлівна (мама Назара).

Читайте також: На Прикарпатті жінка просить допомогти врятувати єдиного сина. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...