Митник Івано-Франківської ДФС вимагав хабар в розмірі 2500 доларів

Слідчі теруправління ДБР у Києві викрили начальника одного з митних постів Івано-Франківської митниці ДФС на вимаганні неправомірної вигоди в розмірі $2500. За попередньою інформацією...

Слідчі теруправління ДБР у Києві викрили начальника одного з митних постів Івано-Франківської митниці ДФС на вимаганні неправомірної вигоди в розмірі $2500.

За попередньою інформацією службовець вимагав неправомірну вигоду від фізичних осіб-підприємців за нестворення штучних перешкод під час розмитнення товарів, які ввозяться з країн ЄС, пише “МІСТО”.

Задля безперешкодного оформлення товару “тканина для виготовлення ролет” керівник митного посту уже отримав $2000, інформує пресслужба ДБР.

Наразі посадовця затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання неправомірної вигоди. Затриманому готується повідомлення про підозру.

“У разі доведення вини, посадовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У серпні прикарпатці отримуватимуть газ за нижчими цінами

Категорії
Новини
Новини
Loading...