На Прикарпатті горів готель, автомобіль та суха трава

На Франківщині минулої доби, 20 серпня, трапилося кілька пожеж. Про це інформує Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, пише “Галицький кореспондент”. Так, о 16.03...

На Франківщині минулої доби, 20 серпня, трапилося кілька пожеж.

Про це інформує Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, пише “Галицький кореспондент”.

Так, о 16.03 в селі Поляниця Яремчанської МР  горіли дрова та підсофітки на відкритій території готелю “Берег”, якім володіє 70-літній чоловік.

Часом пізніше, о 17.06, у с. Тюдів Косівського району трапилася пожежа будівлі гаражу та автомобіля “Фольксваген Т-4” в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено будівлю гаражу на площі 40 м.кв, а також знищено автомобіль.

Крім того, мешканці області масово спалюють суху траву. Рятувальники зафіксували такі пожежі у Тисменицькому районі у с. Драгомирчани, урочище Березняки та у селищі Єзупіль, у Богородчанському районі у селі Забережжя, у селі Угорники, Івано-Франківськоої МР, а також у Івано-Франківську на вулицях Набережна та Вовчинецька.

Читайте також: На Прикарпатті відкрили черговий тренувальний майданчик від ФК “Шахтар”

Категорії
Новини
Новини
Loading...