Сховались у будинку: як живе родина вбивці Дарини Лук’яненко після страшної трагедії

У маленькому селі Іванівка Одеської області, де 13 червня серед білого дня зникла 11-річна Дарина Лук’яненка, нині потихеньку пристрасті вляглися. Як розповів OBOZREVATEL тато Дарини,...

У маленькому селі Іванівка Одеської області, де 13 червня серед білого дня зникла 11-річна Дарина Лук’яненка, нині потихеньку пристрасті вляглися.

Як розповів OBOZREVATEL тато Дарини, Сергій Лук’яненко, батьки Тарасова сховалися в своєму будинку.

“Ми живемо в одному селі, але намагаємося з ними не перетинатися. Вони сховалися в своєму будинку, сидять там”, – говорить він.

На місцевому ринку торговельна точка Лук’яненків розташована прямо навпроти кіоску сім’ї Тарасових.

“Ми знали їх років п’ять, а може й більше. Спілкувалися в основному по роботі. Тому що це люди дуже замкнуті, вони завжди були самі собою. Даринка Миколу Тарасова теж знала, тому що і вона до нас приходила, і він тут торгував. Але останнім часом його не було тут видно. Не знаю чому, сім’я ж дуже відлюдькувата”, – згадує батько дівчинки.

Зараз люди вигнали з ринку Тарасових, хоч вони й намагалися сюди повернутися.

“Вони вирішили обхитрити всіх, і найняли сюди чоловіка, оформили на нього документи, нібито це він сам тут торгує. Але одного разу він напився і в усьому зізнався. Тому і йому не дали працювати”, – говорить Сергій.

Читайте також: Кидали дівчат у воду: з території озера муніципали та поліцейські вивели підлітків

Категорії
Новини
Новини
Loading...